De laatste dagen regent het namen voor het Songfestival. Servië heeft sinds vanmiddag ook een kandidaat voor het Eurovisie Songfestival in Bakoe, Azerbeidzjan. En het is geen onbekende, integendeel. Zeljko Joksimovic zal naar Bakoe gaan. In 2004 nam hij zelf deel en werd hij tweede met het zelfgeschreven ‘Lane moje‘. In 2006 schreef hij ‘Lejla‘ voor Bosnië (derde plaats) en in 2008 schreef hij ‘Oro‘ voor gastland Servië, die toen zesde werd. Ook in dat jaar presenteert hij ook het Songfestival.

Hij krijgt vrij spel over de keuze van zijn lied. In het voorjaar van 2012 is er een speciale tv-show bij RTS waar het lied wordt voorgespeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws