Nadja Irgolič was vorige week diegene die niet doormocht naar de liveshow van vanavond in Slovenië. Vandaag worden de zes kandidaten herleid naar vijf kandidaten en zullen we dus ook de top 5 kennen van ‘Misija Evrovizija’. Na vanavond zijn er nog drie liveshows, op 11, 18 en 25 december. Tijdens die laatste liveshow kennen we de twee kandidaten die een liedje mogen performen in EMA 2012, de uiteindelijke laatste fase van de Sloveense selectieprocedure.
9e liveshow ‘Misija Evrovizija’ [UPDATE 22:38]
Brina Vidic  [Uitgeschakeld]
Eva & Nika Prusnik
Eva Boto
Flora Ema Lotrič [Gered door televoters]
Manuela Brečko
Nika Zorjan
  
De eerste vier van de vakjury gaan door naar de volgende liveshow en de ‘bottom two’ zijn in handen van de kijkers. Wie het laagst scoort, moet ‘Misija Evrovizija’ verlaten. Klemen Slakonja en Maja Keuc, de Sloveense kandidaat in Düsseldorf presenteren ‘Misija Evrovizija’ vanaf 20:00.
 
Vanavond zullen er nog geen liedjes voor Bakoe te horen zijn. Pas in EMA, de effectieve voorronde zal er een lied gekozen worden. De jury bestaat uit Darya Svajger, Tina Marinšek, Jonas Žnidaršič en Raay. De show is te volgen via TVSLO 1 en via deze livestream. Na de show worden video’s op rtvslo.si/misijaevrovizija geplaatst.
 
Wegens vervroegde verkiezingen voor het parlement is er volgende week géén liveshow van ‘Misija Evrovizija’, maar wel een verkiezingsshow die de hele avond in beslag zal nemen. Op 11 december gaat men verder met de top 5 van ‘Misija Evrovizija’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws