Lena Meyer-Landrut, die het Songfestival won in 2010 met ‘Satellite’ en dit jaar een tiende plaats behaalde met ‘Taken By A Stranger’ heeft al een MTV Award binnen. Ze is namelijk de beste Europese act. Nu is ze ook genomineerd voor de ‘World Wide Act’, waar ze samen met nog vier anderen zal strijden voor de award. Mor ve Ötesi (Turkije 2008), Hadise (Turkije 2009) en Jamala (NF Oekraïne 2011) waren ook genomineerd in eigen land, maar telkens ging er iemand anders aan de haal met de nationale titel.
In 2009 won maNga (Turkije 2010) de prijs van ‘Best European Act’ en de afgelopen drie jaar was Dima Bilan (Rusland 2006-2008) altijd bij de genomineerden. Vanavond om 21:00 is er de liveshow van de ‘MTV European Muisc Awards’ en dit is live te volgen op MTV.

[UPDATE 22:57] BigBang, een groep uit Azië is volgens de stemmers de beste act. Daarmee laat ze Britney Spears, Abdelfattah Grini, Restart en dus ook Lena Meyer-Landrut achter zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws