Vorige week moest in de Sloveense voorronde de laatste man het strijdtoneel verlaten. Vanaf nu doen er alleen nog maar vrouwen mee aan ‘Misija Evrovizija’; zes solo en één duo zullen strijden voor een plekje in de volgende ronde. De eerste vijf van de vakjury gaan door naar de volgende liveshow en de ‘bottom two’ zijn in handen van de kijkers. Wie het laagst scoort, moet ‘Misija Evrovizija’ verlaten. Klemen Slakonja en Maja Keuc, de Sloveense kandidaat in Düsseldorf presenteren ‘Misija Evrovizija’ vanaf 20:00.
 
8e liveshow ‘Misija Evrovizija’ [UPDATE 21:52]
Brina Vidic [Gered door televoters]
Eva & Nika Prusnik
Eva Boto
Flora Ema Lotrič
Manuela Brečko
Nadja Irgolič [Uitgeschakeld]
Nika Zorjan
 
Vanavond zullen er nog geen liedjes voor Bakoe te horen zijn. Pas in EMA, de effectieve voorronde zal er een lied gekozen worden. De jury bestaat uit Darya Svajger, Tina Marinšek, Jonas Žnidaršič en Raay. De show is te volgen via TVSLO 1 en via deze livestream. Na de show worden video’s op rtvslo.si/misijaevrovizija geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws