Terwijl er enkele landen nog niet eens begonnen zijn met hun voorrondes, zit Azerbeidzjan al aan de vierde voorronde. Zij doen het wel in voorrondeweken; 5 dagen lang is er een uitzending met een welbepaald thema. Een wereldhit komt aan bod op maandag, een Azerbeidzjaans lied op dinsdag, het Songfestival is het thema op woensdag en donderdag zingen ze een eigen keuze. Negen kandidaten komen aan bod deze week.
   
Kandidaten vierde voorronde ‘Milli seçim turu’

Emin Hasan
Empathy
Faqan Safarov
Kamran Azizov
Nadejda Mikayilova
Nigar Babayeva
Orxan Nasibov
Rena Imameliyeva

Volgens de officiële site van de Azerbeidzjaanse omroep is de show op maandag om 19:00 onze tijd en de rest van de week om 18:00 onze tijd. Op het einde van de week stoot de beste kandidaat volgens de kijkers en jury door naar de halve finale, die in januari of februari zal zijn. Azerbeidzjan is volgend jaar de host van het Eurovisie Songfestival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws