De derde week van de voorrondeselecties starten vanavond in Azerbeidzjan. Twee kandidaten zijn al geselecteerd de afgelopen twee weken. Daar moeten zich nog tot midden januari zes kandidaten bij kunnen voegen, waaronder dus één deze week. Er is dagelijks een uitzending die ook telkens een ander thema zal hebben; wereldhit op maandag, Azerbeidzjaans op dinsdag, Eurovisie op woensdag en een keuzelied op donderdag. Op vrijdag blikt men terug en maken ze de winnaar bekend.
 
Kandidaten derde voorronde ‘Milli seçim turu’
Rustam Allazov
Rovshan Azizov
Aysel Guluzadeh
Yelena Kerimova
Hayyam Mustafazadeh
Ferid Ramazanov
Anar Safarov
Aytac Valiyeva
Altun Zeynalov
 
Er strijden negen kandidaten voor die ene plek in de halve finale van januari/februari. Dagelijks start het programma rond de klok van 18u onze tijd met, naar Azerbeidzjaanse gewoontes af en toe een afwijking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws