De VRT heeft een oproep op zijn site gezet voor potentiële nummers voor het Eurovisie Songfestival. Wat anders is dan de vorige Vlaamse deelname. Toen heeft de platenmaatschapij intern een song gestuurd. Dit jaar gaat dat ook kunnen geschreven worden door andere mensen. Er zijn elke regels, zoals ook op het Eurovisie Songfestival. Het liedje mag nog niet gereeaset zijn voor 1 september 2011, maximum drie minuten en het mag geen politieke of schadelijke boodschap hebben.
Mensen die hung willen insturen, doen dit voor maandag 16 januari 2012 naar eurosong@een.be of sturen het op naar volgend adres;
Eén – Eurosong
Kamer 2L66
1043 Brussel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws