De vijfde vooorrondeweek in Azerbeidzjan is winnend afgesloten door de Elton Ibrahimov geworden. De 17-jarige deelnemer, die geboren is in Rusland versloeg de andere acht kandidaten in vijf afleveringen. In januari of februari zit hij, samen met zeven anderen waarvan er al vier zijn gekozen in de halve finale. De komende drie weken worden er nog drie kandidaten gezocht op de lijst van acht halve finalisten te vervolledigen. Azerbeidzjan organiseert het Eurovisie Songfestival van 2012.
 
Uitslag vijfde voorrondeweek ‘Milli seçim turu’
1. Elton Ibrahimov (12)
2. Azad Shabanov (10)
3. Aydin Eyvazzadeh (8)
4. Günay Ahmadova (7)
5. Fidan Huseynova (6)
6. Elnara Kazimova (5)
7. Samir Mammadov (4)
8. Yan Kashepava (3)
9. Süleyman Agakishiyev (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws