De Turkse krant ‘Habar Expres’ zegt dat Hadise opnieuw Turkije zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Bakoe. Op de Twitterpagina van de krant staat dit te lezen dat ze een deal hebben en dat ze komende maandag zal voorgesteld worden als kandidaat voor Bakoe. Hadise vertegenwoordigde Turkije in 2009 met ‘Düm Tek Tek’. In haar halve finale behaalde ze een tweede plaats en in de finale werd ze vierde. Of dit gerucht ook waarheid wordt, zal dus maandag duidelijk worden. 

Vorige week publiceerde de Turkse omroep nog een bericht dat de kandidaat pas midden januari zal bekendgemaakt worden. Oftewel is de procedure veranderd en is het bij TRT sneller gegaan dan verwacht, oftewel is het nieuwsbericht totaal van de pot gerukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws