In Azerbeidzjan heeft men een dagje later dan gepland de winnaar bekendgemaakt van de derde voorrondeweek. Hayyam Mustafazadeh is die winnaar geworden. Hij is de derde kandidaat die we nu al kennen die eind januari of begin februari van volgend jaar in de halve finale zal zitten. Daar moeten nog vijf kandidaten bijkomen, dus zijn we nog vijf weken zoet met voorrondes. Voorlopig zijn er twee mannen en één vrouw geplaatst voor de halve finale. Volgende week is er de vierde voorrondeweek.
 
Uitslag derde voorrondeweek ‘Milli Seçim Turu’
1. Xayyam Mustafazada (12)
2. Altun Zeynalov (10)
3. Anar Safarov (8)
4. Rövsan Azizov (7)
5. Rüstam Allazov (6)
6. Aysel Quluzada (5)
7. Farid Ramazanov (4)
8. Aytac Valiyeva (3)
9. Yelena Karimova (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws