31 december 2011

Het jaar 2011 ligt achter ons en we zitten in het jaar 2012. Een jaar waarin de VRT de 54e kandidaat van België naar het Eurovisie Songfestival mag sturen, hét jaar dat Iris oftewel Laura Van den Bruel ons land zal vertegenwoordigen en hopelijk ook het jaar dat België voor de tweede keer het Eurovisie Songfestival wint. In Azerbeidzjan is het alvast hét jaar van het Eurovisie Songfestival, dat hun grond aandoet. De komende drie maanden zijn weer de drukste van het jaar met voorrondes in alle landen, maar zoals U weet; wij doen dit graag!
Aan onze onze lezers wensen wij een fantastisch, vreugdevol en Songfestivalvol 2012 en nog zoveel meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws