Femke mocht als laatste alleen repeteren in Jerevan. Met ‘Een Kusje Meer’ heeft Femke zich toch al in de schijnwerpers gewerkt. Alle delegaties vinden haar een schattig meisje en vrolijk. Tijdens haar optreden staan er nu ook ballonen in de vorm van hartjes op het podium. Femke is ook één van de weinigen die gebruik maakt van de headset en niet van een microfoon. Zo kan ze nog beter dansen. Of Femke zaterdag voor een eerste overwinning of voor een record (hoger dan een vierde plaats) zien we zaterdag.
België én Femke sluiten zaterdag de rij van 13 deelnemrs af in Jerevan. Dit was ook de laatste individuele repetitie van dit jaar voor het Junior Eurovisie Songfestival.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws