Vandaag breekt een uitzonderlijke spannende dag aan in Jerevan. Nog niet zo spannend als morgen, maar toch een heel belangrijke dag. Vandaag worden 50 % van de stemmen al bepaald. Er zijn twee generale repetities vandaag, en die tweede generale is eentje voor de vakjuries in de verschillende landen. Zij zullen meekijken en hun punten geven. De andere 50 % komt van de kijkers thuis en zij zullen mee gecombineerd worden bij de vakjuryresultaten.
12:00 – 14:00 1e generale repetitie (zonder stemming)
17:00 – 19:30 2e generale repetitie (vakjuryfinale en met valse stemming)
Vandaag leren we ook onze hosts dus wat beter kennen, want ze zien hun ook voor het eerst aan het werk. Vanavond rond de klok van negen uur krijg je het vijfde Juniorverslag en tevens ook laatste verslag van dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws