Dag vier van de Juniorweek in het Armeense Jerevan is ondertussen afgelopen. Het is ondertussen al avond in Armenië; dringend tijd om eens terug te blikken op de afgelopen dag. Vandaag mochten de laatste zes landen voor de tweede keer repeteren. Ze kregen allen ruim drie kwartier de tijd voor te repeteren. Macedonië opende de dag vandaag en België mocht deze afsluiten. Er zijn nog enkele leuke weetjes die wij voor u gevonden hebben.
Sirusho, die zaterdag zal optreden tijdens de liveshow met een remix van ‘Qele, Qele’ ziet een tweede deelname aan het grote Eurovise Songfestival wel zitten; ‘Er zijn mensen die me graag terug willen zien op het Songfestival en elk jaar zijn dat er meer en meer. Het zet je aan het denken, zeg nooit nooit’
Na de repetitie van Femke was er de repetitie van de openingsact. Alle landen worden traditiegetrouw hier mee in verwerkt door ieder land voor de stellen. België mag, net zoals zaterdag ook hier de rij van 13 sluiten. Hier kan je al eens meekijken.
De Engelstalige fansite escKAZ meld dat waarschijnlijk Molly Sandén de derde speciale gast zal zijn in Jerevan tijdens de liveshow van zaterdag. Ze zal er volgende de site ‘Spread A Little Light‘ zingen. Sandén nam deel in 2006 aan het Junior Eurovisie Songfestival en werd daar derde met ‘Det Finaste Någon Kan Få‘. In 2009 nam ze ook mee aan Melodifestivalen en haalde ze de finale. Volgend jaar zal ze opnieuw meedoen aan Melodifestivalen.

De afgelopen dag qua repetities in een handig lijstje? Hier kan je ze vinden;
Junior Live 2011: Betere stem voor Dorijan uit Macedonië.
Junior Live 2011: Nederland komt nog beter uit de verf.
Junior Live 2011: Wit-Russiche Lidiya toont haar kunnen.
Junior Live 2011: Erik Rapp heeft nu ook twee backing vocals.

Junior Live 2011: CANDY danst toch tijdens song.
Junior Live 2011: België sluit individuele repetitiereeks 2011 af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws