Vandaag waren er de eerste generale repetities. Twee om precies te zijn en die tweede was een hele belangrijke. Op basis van de songs die in de generale worden opgevoerd gaan de juryleden van elk land hun punten geven. Die zullen morgen voor 50 % van de punten tellen. Tijdens de puntentelling (ook een repetitie) liep er wel wat mis. Toen Rusland de stemming startte, gaf het enkel de hoogte vijf punten door (net zoals de vorige jaren dat wel ging). Toen moest Sietse Bakker, de baas van het jongerenfestival alles even in goede banen leiden. Morgen is het dan eindelijk zover; de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws