De Poolse omroep TVP geeft forfait voor het Eurovisie Songfestival 2012. Dat staat op de Facebookpagina van TVP1. Een bevestiging op de officiële site van TVP is nog niet verschenen. Een reden zou zijn volgends de vele verontwaardigde reacties van fans in Polen dat de omroep zich volledig wil concentreren op UEFA EURO 2012, oftewel het EK Voetbal dat in Polen en Oekraïne zal plaatsvinden en ook op de Olympische spelen in de zomer in Londen.

[UPDATE 17 december – 17:37] Op de Facebookpagina van TVP staat nu dat er nog geen besluit is genomen. Aan het einde van dit jaar zal er meer geweten zijn, als de lijst van de EBU naar buiten komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws