Nadat er vorige week verkiezingen de Sloveense televisie beheersde, is er deze week de kwartfinale van ‘Misija Evrovizija’. Vijf kandidaten strijden voor een plek in de halve finale van volgende week, 18 december. Twee weken geleden viel  Brina Vidic af. Deze week valt er opnieuw een kandidate af. Eind deze maand of begin januari is er de finale van ‘Misija Evrovizija’ waar twee kandidaten doorstoten naar ‘EMA 2012’ waar het lied wordt gekozen.
10e liveshow ‘Misija Evrovizija’  [UPDATE 21:50]
Eva & Nika Prusnik
Eva Boto
Flora Ema Lotrič  [Uitgeschakeld]
Manuela Brečko
Nika Zorjan  [Gered door televoters]
  
De eerste drie van de vakjury gaan door naar de volgende liveshow en de ‘bottom two’ zijn in handen van de kijkers. Wie het laagst scoort, moet ‘Misija Evrovizija’ verlaten. Klemen Slakonja en Maja Keuc, de Sloveense kandidaat in Düsseldorf presenteren ‘Misija Evrovizija’ vanaf 20:00. Normaal zou de finale op 25 december zijn, maar RTVSLO heeft deze datum uitgesteld.

Vanavond zullen er nog geen liedjes voor Bakoe te horen zijn. Pas in EMA, de effectieve voorronde zal er een lied gekozen worden. De jury bestaat uit Darya Svajger, Tina Marinšek, Jonas Žnidaršič en Raay. De show is te volgen via TVSLO 1 en via deze livestream. Na de show worden video’s op rtvslo.si/misijaevrovizija geplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws