Sinds vorige week is Azerbeidzjan weer op zoek naar de geschikte kandidaat om hun land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2012, dat volgend jaar in eigen land zal zijn. Ook deze week is er een dagelijkse uitzending met ook elke dag een thema in de muziekkeuze. Op maandag zingen ze een wereldhit, op dinsdag een Azerbeidzjaans lied, op woensdag een Songfestivallied en op donderdag een lied naar keuze. Negen kandidaten doen ook vanaf vanavond weer dagelijks mee.
 
Kandidaten tweede voorronde ‘Milli seçim turu’

* Elvin Babazadə
* Fərid Həsənov
* Hüseyn Abdullayev
* İlham Həmidov
* Live or Leave
* Mehriban Sadıqova
* Məryam Kərimova
* Rüfət Əliyev
* Sehri Rəhimova

De show start dagelijks om 21:00 lokale tijd (18:00 BE-TIJD). Op het einde van de week stoot de beste kandidaat volgens de kijkers en jury door naar de halve finale, die in januari of februari zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws