In Wit-Rusland zijn er vijf kandidaten gekozen voor de nationale finale van ‘EuroFest’ op zaterdag 28 januari 2012. De songs van de finalisten die ze in de halve finale zongen, is nog niet noodzakelijk de inzending die ze in Bakoe willen brengen. Een vreemde regel in de wedstrijd zegt dat men nog hun lied mag veranderen in aanloop naar de finale. Anastasia Vinnikova, die vorig jaar Wit-Rusland vertegenwoordigde geraakte niet bij de vijf besten
Finalisten ‘EuroFest’
* Alena Lanskaya – All my life
* Gunesh – And morning will come
* Litesound – We are the heroes
* Victoria Aleshko – Dream
* Uzari – The winner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws