Arzu Ismayilova is de laatste kandidaat die de halve finales heeft bereikt in Azerbeidzjan. Zij won vanavond de achtste en tevens laatste voorronde van ‘Milli seçim turu’ en kreeg zo het ticket naar de halve finales. Die zijn volgende week en zullen lopen van maandag tot vrijdag. Deze voorrondeweek eindigde een dagje later omdat woensdag plaats werd gemaakt voor de loting van de halve finales, die ook op de Azerbeidzjaanse televisie te zien was.

Uitslag achtste voorrondeweek ‘Milli seçim turu’
1. Arzu Ismayilova (12)
2. Zaur Amiraslanov (10)
3. Ülvi Rasidov (8)
4. Ülkar Quliyeva (7)
5. Rinat Allimov (6)
6. Ali Mammadli (5)
7. Abbas Karimli (4)
8. Caspian Dreamers (3)
9. Tofiq Haciyev (2)
 
De halve finalisten van volgende week zijn  (op volgorde van kwalificatie); Orhan Kerimli, Mariyam Kerimova, Hayyam Mustafazadeh, Faqan Safarov, Elton Ibrahimov, Adil Bakhishli, Sabina Babayeva en Arzu Ismayilova.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws