Voor het derde jaar op rij zorgt het Nationaal Songfestival voor opschudding. In 2010 voor de willekeurige keuze van Vader Abraham voor Sieneke, vorig jaar het ultrakorte jurkje van de presentatrice en dit jaar is het de keuze van artiesten. RTL Boulevard: “Mijn eerste reactie is dat dit belachelijk is!”, laat SP-Kamerlid Jasper van Dijk weten. “Het moet een open strijd zijn en als ik hoor dat vijf van de zes mensen uit de stal van John de Mol komen dan heb daar mijn twijfels over.”
De SP’er zegt Kamervragen te zullen gaan stellen. “Ik ga dit uitzoeken, dit soort beslissingen moet transparant zijn.”. Van Dijk heeft het over dat alle kandidaten uit eigen stal komen, 5 van ‘The Voice Of Holland’ van producer Talpa en één van de TROS, een presentator. Zal het zover komen dat er over dit in het Nederlandse parlement zal worden gediscussieerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws