Azerbeidzjan heeft zijn acht weken vol met voorrondes erop zitten en komt aan de voorlaatste fase; de halve finales. Ook hier verspreid men het over vijf dagen en zal men met dezelfde thematische dagen werken zoals de voorbije acht voorrondeweken. Op maandag zingen de halve finalisten een wereldhit, op dinsdag een hit van de eigen landstaal, op woensdag een Songfestivallied en op donderdag een lied naar eigen keuze. Op vrijdag kiest men de finalisten, waarschijnlijk zijn dat er drie.
Kandidaten halve finlae ‘Milli seçim turu’

Adil Bakhishli
Arzu Ismayilova
Elton Ibrahimov
Faqan Safarov
Hayyam Mustafazadeh
Mariyam Kerimova
Orhan Kerimli
Sabina Babayeva

Op maandag start ‘Milli seçim turu’ om 19:00 onze tijd en de rest van de week zal dat om 18:00 onze tijd zijn. Vrijdag stoten er enkele, waarschijnlijk drie door naar de finale, die nog op een onbekende datum zal zijn. De kijkers en de televoters bepalen wie er doorgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws