Na een weekje voorronderust in Azerbeidzjan gaat men vanavond nog één maal los met de laatste voorrondeweek. Twee weken geleden kwam Sabina Babayeva uit de bus als winnaar van de zevende voorronde. Negen kandidaten zingen elks op maandag een wereldhit, op dinsdag een locale hit in de eigen landstaal, op woensdag een Songfestivallied en op donderdag een eigen keuzelied. Op vrijdag zal men de laatste weekwinnaar en ook de laatste halve finalist kiezen.

Kandidaten achtste voorronde ‘Milli seçim turu’
Tofiq Haciyev
Rinat Allimov
Arzu Ismayilova
Ali Mammadli
Ülkar Quliyeva
Abbas Karimli
Zaur Amiraslanov
Ülvi Rasidov
Caspian Dreamers 

Het programma start dagelijks om 18:00 onze tijd, uitgezonderd op maandag, vandaag. Dan start ‘Milli seçim turu’ pas om 19:00 onze tijd. Zaterdag stoot de beste kandidaat volgens de kijkers en jury door naar de halve finale, die in januari of februari zal zijn. Woensdag is er geen uitzending wegens de loting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws