Op ProSieben start vanavond de eerste eliminatieshow van ‘Unser Star fûr Baku’ In vijf eliminatierondes, een kwartfinale, een halve finale en de uiteindelijke finale op donderdag 16 februari zal de opvolgster worden gezocht voor Lena Meyer-Landrut, die de voorbije twee jaar deelnam en ook één keer won. Vanavond en volgende week zijn er telkens tien kandidaten die meedoen, waarvan de helft doorgaat naar de volgende eliminatieronde, op donderdag 26 januari.
 
Eerste eliminatieronde ‘Unser Star für Baku’ [UPDATE 20:36]
01. Céline Huber
02. Jan Verweij
03. Jil Rock
04. Kai Nötting
05. Katja Petri
06. Leonie Burgmer
07. Roman Lob
08. Shelly Phillips
09. Salih Özcan
10. Yasmin Gueroui
   
Er is ook een compleet nieuwe stemprocedure. Men kan al stemmen vanaf de start van de show. Aan het begin stellen de tien kandidaten zich voor. Wie na de voorstelling laatst staat, moet als eerst zingen. gevolgd door de voorlaatste, nummer acht enzovoort. ‘Directe democratie’, zo noemt Stefan Raab het.

Het programma start om 20:15 op ProSieben. Deze zender is in Vlaanderen te ontvangen via Telenet Digital TV en TV Vlaanderen. USFB zal worden aan elkaar gepraat door Sandra Rieß en Steven Steven Gätjen. Er zal ook een jury advies geven. Juryvoorzitter Thomas D, Alina Süggeler en één van de presentatoren van vorig jaar in Düsseldorf, Stefan Raab zijn de juryleden. Een onofficiële livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws