De eerste halve finale in Hongarije heeft vier finalisten opgeleverd. Compact Disco, Gábor Heincz en Caramel werden gekozen voor de vakjury met ondermeer Kati Wolf, de kandidaat van Hongarije vorig jaar. Gabi Tóth kreeg de meeste stemmen van de kijkers en mocht zo ook door naar de finale van zaterdag 11 februari. De andere zes zijn uitgeschakeld. De show had wel wat technische problemen, waardoor één kandidaat zijn lied opnieuw moest brengen.

 
Naar finale ‘A Dal’
Caramel – Vízió
Compact Disco – Sound Of Our Hearts
Gabi Tóth – Nem kell végszó
Gábor Heincz – Learning To Let Go
 
Uitgeschakeld

András Kállay-Saunders – I Love You

Annamari Dancs – Feel
Attila Kökény & Tamara Bencsik – Állítsd meg az időt
Barna Pély, Eszter Pál & István Pál “Szalonna” – Hangok a szívekért
Niki Gallusz & Márton Vizy – Európa, egy a szívünk
Rudi Krisz – A fél veled egész

 
Volgende week is er de tweede halve finale met opnieuw tien kandidaten. Daar gaan ook vier kandidaten van door, zodat er een finale is met acht kandidaten. De eerste halve finale kan men online herbekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws