Dat het Songfestival in Georgië minder populair is dan de jongerenversie, is nog maar eens duidelijk geworden uit het aantal inzendingen dat de GBP heeft gekregen voor de editie van 2012, terwijl het land het al altijd goed heeft gedaan op het Songfesitval. Slechts dertien deelnemers voelen zich geroepen om de vijfde inzending van Georgië te worden in Bakoe, Azerbeidzjan. Een selectiecommissie gaat nu een onbekend aantal kandidaten uitnodigen voor de finale van deze dertien.
Deze dertien hebben een lied ingezonden: Anri Jokhadze, Boris Bedia, Davi, Edward Tatiani, Levan Jibladze, Lina Asatashvili, Salome Simonishvili, Shmagi Tagiashvili, The Georgians, Vanilla Cage, Mirror Illusion, REMA en Industrial City. In februari is er de finale in Georgië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws