Ivi Adamou zal het nummer ‘La La Love’ brengen tijdens de Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan. Het liedje was vooraf al een zogenaamde ‘fanwank’ van de Eurofans. Zowel de juries als de televoters gingen voluit voor ‘La La Love’ en het lied stond ook altijd op één in de polls van websites. De 18-jarige zangeres had ook een voorkeur voor het nummer. Cyprus start in de eerste halve finale van dinsdag 22 mei, waar ook België en de hoofdleverancier van de ‘twelve points’, Griekenland aan deelnemen.
 
Het winnend lied ‘La La Love’ kreeg tweemaal de twaalf punten en dus in totaal 24 punten. ‘You Don’t Belong Here’ en ‘Call The Police’ eindigde gedeeld tweede met in totaal 18 punten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws