De IJslandse omroep heeft zijn vijf kandidaten bekend gemaakt voor de derde en laatste voorronde van ‘Söngvakeppni 2012’ Alle kaniddaten hebben al eens eerder deelgenomen aan de nationale selectie, uitgezonderd Svenni Þór. Greta Salóme Stefánsdóttir, Heiða Ólafsdóttir & Guðrún Árný Karlsdóttir doen samen mee vanavond, maar hebben we ook al zien optreden in de vorige twee rondes, elks appart. Enkel Salóme bereikte, samen met Jónsi de finale al.
Derde voorronde ‘Söngvakeppni’
Greta Salóme, Heiða & Guðrún Árný – Aldrei sleppir mér
Herbert Guðmundsson – Eilíf ást
Íris Lind Verudóttir – Aldrei segja aldrei
Magni Ásgeirsson – Hugarró
Svenni Þór – Augun þín
RÚV heeft de nummers ook al online gezet op hun site omtrent Söngvakeppni. Net zoals vorig jaar zijn alle nummers in de eigen landstaal, maar dit kan nog veranderen op het Eurovisie Songfestival zelf. Deze laatste voorronde is komende zaterdag om 21:30 onze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws