Ketnet is op zoek naar muzikaal talent. Als je je inschrijft voor een talentejacht, die nog geen naam heeft schrijf je je ook automatisch in voor Junior Eurosong 2012. Het lijkt dus dat Junior Eurosong een nieuwe opzet gaat krijgen. De vorige twee jaren kon je je gewoon direct inschrijven voor Junior Eurosong. Je mag je inschrijven als je aan de volgende voorwaarde  kan voldoen en wie weet wordt jij wel de opvolger van Femke, die zevende werd in Jerevan vorig jaar…
  
* Je moet op 14 december 2012 minstens 10 jaar zijn en nog geen 16 jaar.
* Je ouders moeten akkoord gaan met je deelname aan een televisieprogramma/wedstrijd op Ketnet.
* Je goed omschrijft welk muzikaal genre jou het meest aanspreekt.
* Je moet ons een beeldopname bezorgt waarin je duidelijk herkenbaar bent en waarin je een liedje zingt (een cover of eigen nummer) dat overeenstemt met het muzikaal genre dat je graag zou brengen. 
 
Het inschrijvingsformulier is hier te vinden. Je kan inschrijven tot vrijdag 3 februari tot 18u. Stuur je inschrijvingsformulier (1 per groepslid), samen met de opname van je liedje, naar VRT – Ketnet (zkt muzikaal talent) , lokaal 4B29, 1043 Brussel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws