De Cypriotische omroep maakte de drie liedjes die Ivi Adamou zal zingen op woensdag 25 januari vanochtend bekend. Op de officiële Songfestivalsite van CyBC staan de liedjes in hun volledige lengte. Het zijn in totaal drie liedjes, en alle drie zijn ze in het Engels. Volgende week maandag volgt er nog een perspresentatie in de ochtend met platenmaatschappij MTN Cyprus, die ook de songs online heeft gezet op hun Facebookpage.
De 3 keuzenummers
Call the police
You don’t belong here
La La Love
De nationale finale is op woensdag 25 januari vanaf 20:00. Een gelijke combinatie van televoting en jurystemming bepaald de winnaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws