In Ørland geeft NRK vanavond het startschot van vier weken Melodi Grand Prix. Dit jaar gaat het onder een iets andere opzet, want de voorrondes zullen telkens één kandidaat meer tellen ten opzicht van vorig jaar en de herkansingsronde is dit jaar afgeschaft. In de groep United zit Benedicte Adrian. Zij vertegenwoordigde in 1984 samen met Bjørnov Noorwegen op het Songfestival, waar ze een zeventiende plaats bereikte.

Eerste voorronde ‘Melodi Grand Prix 2012’

01. Irresistable – Elevator

02. Kim André Rysstad – Så vidunderlig
03. Reidun Sæther – High on love
04. Rudi Myntevik – You break it, you own it
05. Lisa Stokke – With love

06. United – Little Bobbi
07. Nora Foss Al-Jabri – Somewhere beautiful
08. The Carburetors – Don’t touch the flame
De drie beste die uit de televoting komen, mogen door naar de finale van 11 februari. De show start om 19:55 op NRK 1 en duurt een uur, om nadien om 21:25 weer te hervatten voor de resultaten. De show is hier live te volgen, deze gaat wel pas online vlak voor de uitzending. Per Sundes en Marte Stokstad zijn het presentatieteam van dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws