Kroatië kiest, net zoals negen andere landen ook hun artiest intern dit jaar en het oog van de Kroatische omroep HRT is dit jaar gevallen op Nina Badrić. De 39-jarige zangeres nam al vier keer deel aan de Kroatische voorrondes, in 1993, 1994, 1995 en in 2003 deed ze haar laatste gooi naar het Songfestival, maar werd ze nipt tweede tijdens Dora. Ze heeft ook al tien albums op haar naam staan en is een relatief grote naam in de Kroatische muziekwereld.

Er komt opnieuw een versie van Dora, maar nu zal het een 2-daagse zijn dat op de eerste dag de twintigste verjaardag zal vieren van de wedstrijd en op de tweede dag zal het lied van Nina Badrić worden voorgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws