De Noren zijn vanavond aangekomen in de Arena Larvik in de stad Larvik zelf voor de tweede voorronde van ‘Melodi Grand Prix 2012’  Opnieuw zijn er acht kandidaten in deze voorronde. Rikke Normann nam vorig jaar deel in de nationale selectie, samen met Åste Hunnes Sem. Ze werden eerste in de eerste halve finale, maar haalde tijdens de finale de grote superfinale, waar het allemaal om draait, niet met ‘Not That Easy (Ah-Åh-Ah-Åh)’. Dit jaar probeert ze opnieuw, alleen met ‘Shapeshifter’
  
Tweede voorronde ‘Melodi Grand Prix 2012’

01. Cocktail Slippers – Keeps on dancing
02. Isabel Ødegård – I’ve got you
03. Tommy Fredvang – Make it better
04. Rikke Lie – Another heartache
05. Malin – Crush
06. Plumbo – Ola Nordmann
07. Minnie-Oh – You and I
08. Rikke Normann – Shapeshifter

    
De drie beste die uit de televoting komen, mogen door naar de finale van 11 februari. De show start om 19:55 op NRK 1 en duurt een uur, om nadien om 21:25 weer te hervatten voor de resultaten. De show is hier live te volgen, deze gaat wel pas online vlak voor de uitzending. Per Sundes en Marte Stokstad zijn het presentatieteam van dienst. De Noren zitten in de tweede halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws