In het Noorse Larvik hebben Plumbo , Tommy Fredvang en Malin zich kunnen plaatsen voor de finale van ‘Melodi Grand Prix’. De groep Plumbo won deze tweede voorronde terwijl Tommy Fredvang en Malin respectievelijk op de tweede en derde plaats eindigden. Malin is bekend van het Junior Eurovisie Songfestival 2005, waar ze derde werd in Hasselt. Volgende week kiest men nog eens voor de laatste keer drie finalisten voor ‘Melodi Grand Prix’
  
Naar finale ‘Melodi Grand Prix 2012’
1. Plumbo – Ola Nordmann
2. Tommy Fredvang – Make it better
3. Malin – Crush
    
Uitgeschakeld
Cocktail Slippers – Keeps on dancing
Isabel Ødegård – I’ve got you
Minnie-Oh – You and I
Rikke Lie – Another heartache
Rikke Normann – Shapeshifter
   
Volgende week zit ‘Melodi Grand Prix 2012’ in het meest westelijke punt van Noorwegen, Florø. Daar zal men de laatste voorronde houden. De hoop is nog niet verlopen voor diegene die niet bij de eerste drie zaten, want NRK zal uit één van de drie voorrondes nog een kandidaat toevoegen aan het finaleveld. Zowel het eerste als het tweede deel van de show van vanavond valt te herbekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws