In het midden van Noorwegen, meerbepaald in Ørland is de eerste voorronde van drie afgelopen. Reidun Sæther, The Carburetors en Nora Foss Al-Jabri hebben als eerste de finale van ‘Melodi Grand Prix 2012’ bereikt. De vijf andere kandidaten van deze avond zijn uitgeschakeld. Nora Foss Al-Jabri won de voorronde en The Carburetors en Reidun Sæther werden respectievelijk tweede en derde. De komende twee weken worden er nog zes finalisten gekozen voor de finale van 11 februari.

Naar finale ‘Melodi Grand Prix 2012’
1. Nora Foss Al-Jabri – Somewhere beautiful
2. The Carburetors – Don’t touch the flame
3. Reidun Sæther – High on love  

Uitgeschakeld

Irresistable – Elevator
Kim André Rysstad – Så vidunderlig
Lisa Stokke – With love
Rudi Myntevik – You break it, you own it
United – Little Bobbi

Volgende week trekt de wedstrijd naar het uiterste zuiden van het land, naar Larvik voor de tweede voorronde van ‘Melodi Grand Prix 2012’. De hoop is nog niet verlopen voor diegene die niet bij de eerste drie zaten, want NRK zal uit één van de drie voorrondes nog een kandidaat toevoegen aan het finaleveld. Zowel het eerste als het tweede deel van de show staan al online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws