De RÚV heeft bekendgemaakt wie er in de tweede voorronde zit van ‘Söngkeppni 2012’ Komende zaterdag zal die worden gestreden in de studios van de IJslandse openbare omroep. Vijf kandidaten zullen meedoen en twee daarvan gaan door naar de finale van zaterdag 11 februari. In deze voorronde zit ondermeer Regína Ósk Óskarsdóttir, de vrouwelijke helft van Euroband in 2008, die op een veertiende plek in de finale eindigde.
  
Tweede voorronde ‘Söngvakeppni’
Ellert Jóhannsson – Ég kem með
Guðrún Árný Karlsdóttir – Minningar
Regína Ósk Óskarsdóttir – Hjartað brennur
Rósa Birgitta Ísfeld – Stund með þér
Simbi og Hrútspungarnir – Hey
 
RÚV heeft de nummers ook al online gezet op hun site omtrent Söngvakeppnin. Net zoals vorig jaar zijn alle nummers in de eigen landstaal, maar dit kan nog veranderen op het Eurovisie Songfestival zelf. De tweede voorronde is komende zaterdag om 21:30 onze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws