In IJsland zit men aan de tweede voorronde van ‘Söngvakeppni’. Het IJslandse publiek zal vanavond de kandidaten voor het eerste live aan het werk zien met hun songs, die al sinds maandag online staan. Twee van de vijf zullen doorgaan naar de finale. Tussen de vijf kandidaten staat Regína Ósk Óskarsdóttir, de vrouwelijke helft van Euroband in 2008, die op een veertiende plek in de finale eindigde. Ook Ellert Jóhannsson en Guðrún Árný Karlsdóttir hebben ervaring in de nationale selectie.
 
Tweede voorronde ‘Söngvakeppni’
1. Guðrún Árný Karlsdóttir – Minningar
2. Ellert Jóhannsson – Ég kem með
3. Regína Ósk Óskarsdóttir – Hjartað brennur

4. Simbi og Hrútspungarnir – Hey
5. Rósa Birgitta Ísfeld – Stund með þér

 
Enkel de kijkers thuis stemmen mee vanavond. Om 21:30 Belgische tijd start deze tweede voorronde. Brynja Þorgeirsdóttir (Spokesperson 2008) zal het geheel presenteren. Een livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws