De kandidaten die de afgelopen twee donderdag als eerste vijf eindigden in de liveshows van ‘Unser Star für Baku’, keren vanavond samen terug naar de bühne. De tien kandidaten zullen opnieuw als het zelfde systeem als vorige week herleid worden. Nu valt wel niet de helft af, maar zal het worden beperkt tot twee kandidaten die huiswaarts keren. Al vanaf het begin van de show kan men zien wie waar staat en wie er in de gevarenzone zit en dus meer stemmen nodig heeft.
Derde eliminatieronde ‘Unser Star für Baku’
Céline Huber
Katja Petri
Leonie Burgmer
Ornella de Santis
Rachel Scharmberg
Roman Lob
Sebastian Dey
Shelly Phillips
Umut Anil
Yana Gercke
Het programma start om 20:15 op ProSieben. Deze zender is in Vlaanderen te ontvangen via Telenet Digital TV en TV Vlaanderen. USFB zal worden aan elkaar gepraat door Sandra Rieß en Steven Steven Gätjen. Er zal ook een jury advies geven. Juryvoorzitter Thomas D, Alina Süggeler en één van de presentatoren van vorig jaar in Düsseldorf, Stefan Raab zijn de juryleden. Een onofficiële livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws