Vanavond zijn er weer tien kandidaten voor de tweede eliminatieronde van ‘Unser Star für Baku’. We weten al dat er vanavond zes vrouwelijke en vier mannelijke deelnemers zijn. Ook vanavond zal men met de spannende stemming werken. Men kan al stemmen vanaf de start. Aan het begin stellen de tien kandidaten zich voor. Wie na de voorstelling laatst staat, moet als eerst zingen. gevolgd door de voorlaatste, nummer acht enzovoort. Zo houdt men het spannend tot aan het einde.
  
Tweede eliminatieronde ‘Unser Star für Baku’ [UPDATE 20:38]
01. Andrew Fischer
02. Polly Zeiler
03. Sebastian Dey
04. Jörg Müller-Lornsen
05. Ornella de Santis
06. Rachel Scharnberg
07. Tina Sander
08. Umut Anil
09. Yana Gercke
10. Vera Reissmüller
 
Het programma start om 20:15 op ProSieben. Deze zender is in Vlaanderen te ontvangen via Telenet Digital TV en TV Vlaanderen. USFB zal worden aan elkaar gepraat door Sandra Rieß en Steven Steven Gätjen. Er zal ook een jury advies geven. Juryvoorzitter Thomas D, Alina Süggeler en één van de presentatoren van vorig jaar in Düsseldorf, Stefan Raab zijn de juryleden. Een onofficiële livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws