In Azerbeidzjan gaat de zevende voorrondeweek vanavond van start. Dat is ook de voorlaatste week. Zes mannelijke kanidaten en één vrouwelijke kandidate van de voorrondes zijn al geselecteerd voor de halve finales van over enkele weken. Negen kandidaten zingen elks op maandag een wereldhit, op dinsdag een locale hit in de eigen landstaal, op woensdag een Songfestivallied en op donderdag een eigen keuzelied. Op vrijdag maakt men de winnaar bekend.
  
Kandidaten zevende voorronde ‘Milli seçim turu’

AD Gloriam
Ayla Idrisova
Azer Selimlidir
Erkin Osmanli
Hana Hasanova
Heyal Taghiyev
Kamran Abdullayev
Natig Baghirov
Sabina Babayeva
  

Het programma start dagelijks om 18:00 onze tijd, uitgezonderd op maandag, vandaag. Dan start ‘Milli seçim turu’ pas om 19:00 onze tijd. Op het einde van de week stoot de beste kandidaat volgens de kijkers en jury door naar de halve finale, die in januari of februari zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws