‘Söngvakeppni 2012’ zit aan zijn derde en laatste voorronde. De laatste vijf kandidaten zullen nog eens strijden voor twee plaatsen in de finale. Greta Salóme Stefánsdóttir, Heiða Ólafsdóttir & Guðrún Árný Karlsdóttir zijn vanavond een trio en één van de vijf deelnemers, maar de voorbije twee weken hebben ze ook elks appart deelgenome Enkel Stefánsdóttir bereikte, samen met Jónsi al de finale. Alle andere kandidaten hebben ook ervaring met de IJslandse voorronde, uitgezonderd Svenni Þór.

 
Derde voorronde ‘Söngvakeppni’
1. Herbert Guðmundsson – Eilíf ást
2. Magni Ásgeirsson – Hugarró
3. Greta Salóme, Heiða & Guðrún Árný – Aldrei sleppir mér
4. Svenni Þór – Augun þín
5. Íris Lind Verudóttir – Aldrei segja aldrei

Enkel de kijkers thuis stemmen mee vanavond. Om 21:30 Belgische tijd start deze laatste voorronde. Brynja Þorgeirsdóttir (Spokesperson 2008) zal het geheel presenteren. Een livestream is hier te vinden. IJsland is een deelnemer van de eerste halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws