De TROS zal vandaag een persconferentie geven over het Nationaal Songfestival en we zullen dan weten welke zes kandidaten nog in de running zijn om Nederland te vertegenwoordigen in Bakoe. De TROS koos voor het eerst sinds 2005 nog eens voor een volledig open selectie en hoopt hiermee de negatieve cirkel te doorbreken die Nederland heeft op het ESF de laatste jaren. De persconferentie start om 11:30 in Hilversum. Het Nationaal Songfestival is op zondag 26 februari om 20:20.

Ook de Deense collega’s van DR zullen vandaag de kandidaten officieel voorstellen voor hun nationale finale , ‘Dansk Melodi Grand Prix’. Er zullen tien songs meedoen aan de nationale finale op zaterdag 21 januari en gisteren raakte al bekend dat er een internationale jury met de laatste vier winnende landen zal meestemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws