‘The Voice Of Holland’, het populaire format dat ook in Vlaanderen het goed doet, zal volop aanwezig zijn tijdens het Nationaal Songfestival in Nederland. Vier van de zes kandidaten hebben het tot in de liveshows geschopt van dat programma (Paton, Franka, Jozefzoon, de Boer) en nog één, Peroti was een tekstschrijver voor de single van de winnaar van ‘The Voice’. Enkel Douwsema komt niet van ‘The Voice’, maar van de TROS.
Finalisten ‘Nationaal Songfestival 2012’
Ivan Peroti – Take me as I am
Joan Franka – You and me
Kim de Boer – Children of the World
Pearl Jozefzoon – We Can Overcome

Raffaëla Paton – Chocolatte

Tim Bouwsma – Undercover Lover

Hierbij kan je wel zien dat er van de open selectie niet veel in huis is van gekomen, maar waarschijnlijk Talpa en TROS het meeste te zeggen hadden. Ook is bekend hoe de show zal verlopen. Drie maal zullen twee kandidaten tegen elkaar strijden. De winnaar zal doorgaan naar de volgende ronde en dat is de superfinale, waarin ze nog eens moeten zingen. De selectiecommisie, die de artiesten heeft gekozen bestond uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws