Anri Jokhadze heeft de nationale finale in Georgië gewonnen. Met zijn lied “I’m A Joker” zal hij op donderdag 24 mei Georgië mogen vertegenwoordigen in een buurland van hun, Azerbeidzjan en meerbepaald in de hoofdstad van dat land, Bakoe en dat dus tijdens de tweede halve finale. De televoters en de kijkers thuis gingen voor zijn inzending en daarmee liet Jokhadze acht andere performers achter zich. Anri Jokhadze is de eerste solo man die voor Georigë naar het Eurovisie Songfestival zal trekken.

Jokhadze nam in 2009 ook al eens deel aan de nationale selectie, maar zat toen niet bij de beste drie. Dat jaar trok Georgië zich nog na de deadline terug vanwege politieke spanningen met het gastland van toen, Rusland.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws