De Daily Star claimt in zijn zondagseditie dat de groep Atomic Kitten voor het Verenigd Koninkrijk naar het Eurovisie Songfestival in Bakoe zal trekken. Ook de site van het Songfestival, Eurovision.tv pikt dit nieuws vandaag op. De openbare omroep in het Verenigd Koninkrijk, de BBC heeft dit nog niet bevestigd. Atomic Kitten is gestopt in 2008, maar zou dus, als dit nieuws waar is terug samenkomen. In België stond de groep in 2001 één week op de eerste plek in de Ultratop met ‘Enternal flame’.
De omroep kiest dit jaar ook weer volledig intern, nadat het vorig jaar dit voor de eerste keer probeerde. Het haalde toen een elfde plaats, wat nog best wel teleurstellend was voor de ooit zeer populaire groep Blue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws