België zal een soort van nationale finale hebben. De details zijn vandaag door de VRT naar buiten gebracht. We zullen onze song voor Bakoe kennen op zaterdag 17 maart en daarmee zijn is de VRT een van de laatste die met het nummer naar buiten komt. Ze stelt die avond twee nummers voor in ‘Eurosong 2012: een song voor Iris’. Dat programma duurt vijftien minuten. De kijker zal dan kunnen stemmen via televoting. De special zal aan elkaar worden gepraat door Peter Van de Veire.
Later op de avond zal er, ook in een programma van Van de Veire; ‘Vrienden Van de Veire’ de uitslag worden vrijgegeven en kennen we ons nummer voor Bakoe. De special van Eurosong start om 20:00 en ‘Vrienden Van de Veire’ start rond de klok van 22:15  Ons land start in de eerste halve finale van dinsdag 22 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws