Vanavond heeft Céline Huber de vijfde eliminatieshow van ‘Unser Star für Baku’ verlaten. Zij kreeg de minste stemmers van het Duitse televotend publiek en maakt zo geen kans meer op een rechtstreeks ticket naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan. Roman Lob won wederom de liveshow. Donderdag gaat men van vijf naar vier in de kwartfinale. Die kwartfinale is ook op Das Erste, een openbaar net in Duitsland en ook in Vlaanderen te ontvangen (kabel of digitaal)
   
Einduitslag vijfde eliminatieronde ‘Unser Star Für Baku’
1. Roman Lob
2. Shelly Phillips
3. Yana Gercke
4. Katja Petri
5. Ornella de Santis
6. Uitgeschakeld Céline Huber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws