Danny Saudeco en Lisa Miskovsky hebben zich kunnen plaatsen voor de finale van ‘Melodifestivalen 2012’ van zaterdag 10 maart in de Globen Arena te Stockholm. Zij kregen als laatste twee een rechtstreeks ticket. Dynazty en Lotta Engberg och Christer Sjögren zitten niet in de finale rechtstreeks, maar maken nog kans op een ticket, want zij gaan naar de herkansingsronde van volgende week in Nyköping. Voormalig winnares Charlotte Perrelli is uitgeschakeld.
Naar finale ‘Melodifestivalen 2012’
Danny Saucedo – Amazing
Lisa Miskovsky – Why Start A Fire
Naar ‘Andra Chansen’
Dynazty – Land Of Broken Dreams
Lotta Engberg och Christer Sjögren – Don’t Let Me Down
Uitgeschakeld
5. Charlotte Perrelli – The Girl
6. Axel Algmark – Kyss mig
7. Hanna Lindblad – Goosebumps

8. OPA! – Allting blir bra igen

Wie deze voorronde wilt herbekijken, kan dat hier doen, waar alsook clips vallen te bekijken. Vanaf vandaag vallen ook alle voorafgaande voorronde terug te bekijken, omdat alle 32 inzendingen bekend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws