Vanavond zijn er opnieuw negen kandidaten in de derde voorronde in Litouwen. Zij zullen allen zingen in een vooropgenomen uitzending. Drie van de negen kandidaten zullen doorstoten naar de finale van zaterdag 3 maart. Ook de gebruikers van een Android-, iPhone- en/of iPadtoestel kunnen meestemmen door op een rode of een groene knop te drukken. Diegene die aan het einde van de voorrondes de meeste stemmen heeft, maar niet gekozen is doorheen die voorrondes, mag door naar de finale.
Derde voorronde Litouwen

1. Thundertale – Heroes, Arise
2. Sound‘s Engineers feat.Natalie – Blind

3. Donatas Šimkus-Dūmas – Party all day

4. Vig roses – Come back home

5. Bekešo vilkai – Letter by letter

6. Greta Jorudaitė – Show me what you got
7. Liepa – Viena
8. Gražvydas Sidiniauskas – Then I say yes
9. Monika Linkytė – Happy

De uitzending start om 20:00 onze tijd en is hier te volgen. Liepa Rimkeviciene en Darius Uzkuraitis presenteren de Litouwse nationale selectie. Het programma is dus vooraf opgenomen. De resultaten zullen zo ook gewoon op het scherm verschijnen aan het einde. Litouwen zit in de tweede halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws