In het Nederlandse programma Life4You op de zender RTL 4 heeft men in zijn uitzending de loting voltrokken voor de duels van het Nationaal Songfestival 2012 van komende zondag. Er zijn zes kandidaten die avond en die  zullen in drie duels strijden tegen elkaar. De winnaar van het duel gaat naar een superfinale. De duels worden beoordeeld door een jury met ondermeer DJ Afrojack en Ali B. Nederland is een kandidaat in de tweede halve finale van donderdag 24 mei.
Duels ‘Nationaal Songfestival 2012’
1. Joan Franka – You and Me vs Raffaëla – Chocolatte
2. Kim de Boer – Children of the World vs Ivan Peroti – Take me as I am
3. Pearl – We can overcome vs Tim Douwsma – Undercover Lover
Het Nationaal Songfestival heeft dit jaar een totale make-over gekregen. De producer van ‘The Voice’, John De Mol en zijn bedrijf Talpa staan dit jaar in voor de organisatie. Life4You valt terug te bekijken via deze link. Daar zijn trouwens ook de eerste fragmenten van alle nummers te horen (vanaf 30:00).
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws